High availability

High availability

Heeft u een applicatie waarbij elke minuut downtime een minuut te veel is, heeft u een applicatie waarvan heel veel mensen afhankelijk zijn ? Dan hebben wij bij Mijn-Sleutel hetgeen wat u zoekt: High availability in combinatie met failover. Uw applicatie zal altijd bereikbaar zijn.

Steekwoord: Bereikbaar

Fail over

Om uw High availability een fundering te geven, werken wij tevens met failover. U heeft een of meerde active servers in de pool zitten, een passive server zal deze pool betreden op het moment een server storingen vertoont uit de active pool. Hierdoor kan er een callamiteit optreden zonder dat uw platform vermogen verliest. Tevens maakt het het onderhoud aan het platform makkelijker.

Steekwoord: Redundancy

99.999% uptime

99.999% uptime oftewel de five nines. De five nines staan voor ultime uptime prestaties. Minder dan 6 minuten downtime per jaar. Belangrijke factoren binnen het rekenmodel zijn "mean time between failure" en "mean time between restore".

Percentage

Tijd in gemeten downtime

99.9999%

32 seconden

99.999%

5 minuten en 15 seconden

99.99%

52 minuten en 36 seconden

99.95%

4 uur en 23 minuten

99.9%

8 uur en 46 minuten

99.5%

1 dag, 19 uur en 48 minute

99%

3 dagen, 15 uur en 40 minuten

Steekwoord: Beschikbaar

Load balancing

Wanneer uw applicatie dusdanig groot is, of dusdanig veel bezoekers genereert en het geheel niet meer op een server terecht kan. Kunnen wij bij Mijn-Sleutel uw applicatie op een schaalbare omgeving opstellen. Aan de hand van uw wensen kan ervoor gezorgt worden dat uw applicatie op een omgeving terecht komt met High availability, failover en redundancy.

Steekwoord: Schaalbaar

De steekwoorden

Bent u op zoek naar een omgeving die schaalbaar, beschikbaar, bereikbaar en over redundancy beschikt in geval van callamiteiten. Neem dan contact op met Mijn-sleutel, wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en verschillende oplossingen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Home Diensten   Mijn-sleutel
Nieuws Webhosting pakketten Hosted exchange Over ons
Over ons Reseller pakketten Sec. dns & fallback-mx Contact
Contact PRO! customer panel High availability Ondersteuning
  Dedicated servers Software op maat  
  Virtual dynamic servers Webdesign  
  Server housing    
 
 
Algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy

U verbindt over ipv4