Secundaire dns en fallback-mx

DNS & Fallback-mx services

Sinds de start in 2003 is Mijn-Sleutel bezig met innovatieve vernieuwing op webhosting gebied. Een van de succes produkten is de backup service voor zowel dns en mail, of deze samen gecombineerd. Met deze dienst verkleind u de kans op gegevens verlies, gegevens die in de meeste gevallen belangrijke en vaak niet te missen informatie bevat.

Vergroting bereikbaarheid voor zowel dns als mail

Door deze service gecombineerd van ons af te nemen verhoogt u in een paar simpele stappen de continuiteit van uw eigen dienstverlening. Doordat deze oplossing schaalbaar is, kunt u heel simpel door middel van extra servers secundaire dns servers of fallback-mx toe te voegen de kans op gegevens verlies verkleinen.

Ondersteuning

Het systeem zou theoretisch met elke omgeving samen moeten kunnen werken.

Voor de volgende control panels bieden wij ondersteuning, en kunnen wij u kant en klare scripts aanleveren: Directadmin
Plesk

Voor de windows omgevingen zijn er voorbeeld scripts beschikbaar. U dient hiervoor wel de WMI provider geinstalleerd te hebben.

Voor overige configuraties kunt u het beste contact opnemen, wij zullen u graag verder helpen met een passende oplossing.

Hoe werkt het ?

De gehele techniek hebben wij van begin tot aan het einde ge-automatiseerd. Om beide systemen met elkaar te laten werken, zijn er een paar kleine wijzigingen nodig. Na deze aangebracht te hebben, heeft u totaal geen omkijken meer naar het verdere proces.

Wanneer u een domein toevoegt aan uw eigen dns server, zal deze automatisch binnen 10 minuten opgepakt worden door een van onze servers. Deze zorgt dat het betreffende domein geauthoriseerd wordt op de service daar waar hij thuishoort. Van elke mutatie binnenin uw eigen omgeving, ontvangt een notificatie per mail.

Locaties

Op dit moment maken wij gebruik van 2 locaties die publiekelijk gebruikt worden. Dat zijn Verenigde Staten en Duitsland. Deze beide locaties zijn zowel voor dns als fallback-mx beschikbaar. Mocht een andere locatie wensen te gebruiken, dan kunt u het beste contact op nemen. Wij zullen u verder helpen en aangeven wat de mogelijkheden hierin zijn.

Pakketten

Dns en fallback-mx

Aantal servers

1

Aantal domeinen

max. 300

Controlle dns

Elke 5 min.

Conrolle e-mail

Elke 24 uur

€ 8,95 per maand

Dns only

Aantal servers

1

Aantal domeinen

max. 300

Controlle dns

Elke 5 min.

€ 4,95 per maand

Fallback-mx only

Aantal servers

1

Aantal domeinen

max. 300

Conrolle e-mail

Elke 24 uur

€ 4,95 per maand

 
 
 
 
 
 
 
 
Home Diensten   Mijn-sleutel
Nieuws Webhosting pakketten Hosted exchange Over ons
Over ons Reseller pakketten Sec. dns & fallback-mx Contact
Contact PRO! customer panel High availability Ondersteuning
  Dedicated servers Software op maat  
  Virtual dynamic servers Webdesign  
  Server housing    
 
 
Algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy

U verbindt over ipv4