Webdesign

Wilt u een identiteit op internet, of wilt u uw huidige identiteit vernieuwen, updaten naar de huidige maatstaven van deze tijd. Wij kunnen u daarmee helpen in 3 stappen.

Stap 1
U geeft in een duidelijke omschrijving aan wat u zoekt, u kunt hierbij uw eigen inbeeldingen en wensen kenbaar maken. Tevens kunt u verschillende referentie sites opgeven die u mooi vind. Deze referenties worden gebruikt om een idee te krijgen welke smaak u mooi vind, en via welk perspectief uw design zou moeten worden vorm gegeven.

Stap 2
U stuurt uw gegevens en de beschrijving naar ons toe. Het is belangrijk uw wens zo zorgvuldig mogelijk kenbaar te maken om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te kunnen komen. Door de grafische vormgever zal er een indicatie gemaakt worden van de kosten die gepaard gaan met het ontwerpen van uw design. U ontvang van ons een offerte waarin de kosten en mogelijkheden besproken worden.

Stap 3
Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal er door de grafische vormgever 2 of 3 start-up layouts ontworpen worden. Deze zullen verschillend zijn ten op zichte van elkaar. Deze verschillen kunnen uitpakken op verschillende manieren: kleur, vormgeving, lettertype, afbeeldingen etc etc. U krijgt deze toegestuurd op het moment ze klaar zijn. Uit deze 2 of drie ontwerpen kiest u uw uitgangspunt. Vanaf dat moment zal er verder ontworpen worden op het ontwerp dat u gekozen heeft. Op het gekozen ontwerp komen 3 momenten waarop u aan kunt geven wat u anders wilt hebben. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u ontwerp 1 gekozen heeft, maar uit ontwerp 2 bepaalde stukken opgenomen wilt hebben. Ook hier is het belangrijk dat u zorg draagt voor heldere feedback. Tenslotte gaat het erom dat uw ontwerp in de lijn van de verwachting staat die u voor ogen had. Wanneer alle feedback verwerkt is zult u uw definitieve ontwerp toegestuurd krijgen.

Stap 4 (extra)
Bent u helemaal tevreden over uw ontwerp, maar heeft u nog geen webontwikkelaar gevonden die uw ontwerp om kan zetten in een website. Ook hier kunnen wij u van dienst zijn. Doordat de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn raden we u aan om voordat u begint met het laten ontwerpen van een design, uw gedachten en wensen met ons door te spreken. U krijgt hierbij gelijk een goed beeld van de mogelijkheden en de bijhorende kosten.

 
 
 
 
 
 
 
 
Home Diensten   Mijn-sleutel
Nieuws Webhosting pakketten Hosted exchange Over ons
Over ons Reseller pakketten Sec. dns & fallback-mx Contact
Contact PRO! customer panel High availability Ondersteuning
  Dedicated servers Software op maat  
  Virtual dynamic servers Webdesign  
  Server housing    
 
 
Algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy

U verbindt over ipv4