Over Mijn-Sleutel

Mijn-Sleutel bestaat uit een klein team professionals waarbij voorop staat dat wij heel goed weten hoe belangrijk het is dat uw pakket, applicatie, server goed bereikbaar is. Naast onze standaard pakketten bieden wij ook een scala aan mogelijkheden aan als het gaat om maatwerk. Slim, snel, aanvullend zullen we veelvuldig toepassen om tot een mooie maatwerk oplossing te komen. Mede door de jarenlange ervaring kunnen wij met de volle 100% zekkerheid zeggen dat de aangedragen oplossing past binnen uw vraagstelling en verwachting. Aanvullend met deze gedachte en de plaatsing van de apparatuur zijn wij in staat om zeer snel en accuraat te handelen in geval van calamiteiten. Iets wat heel belangrijk is indien u zich in het web2.0 verwikkeld.

Bent u op zoek naar een team internet profesionals waarbij u met een gerust hart uw internet zaken wilt regelen, neem dan vandaag nog contact op. En laat u overtuigen van de mogelijkheden.


Mijn-Sleutel door de jaren heen

2003

In 2003 ontstaan door het ontbreken van een betrouwbare partner op hosting gebied voor een handvol projecten die opgeleverd waren. Om in de toekomst deze klanten te garanderen dat de dienstverlening en bijhorende up-time geboden kon worden zijn we verder gespecialiseerd in het aanbieden van hosting oplossingen. Deze diensten werden gekoppeld in het telecity 2 datacenter te Amsterdam.

2004

Integratie van secundaire dns en fallback-mx voor alle domeinen binnen het Mijn-Sleutel portfolio. Hiermee kunnen we garanderen dat in geval van calamiteiten de mail afgeleverd wordt op moment de calamiteit verholpen is.

2005

Door de aanhoudende groei hebben we een nieuwe datacenter lokatie in gebruik genomen om diensten onder te brengen. Dit werd gedaan in het Easynet datacenter te Amsterdam.

2006

Alle servers werden aangesloten op kvm over ip switches. Verder weinig grote veranderingen dit jaar.

2007

Door de aanhoudende problemen in het Easynet datacenter werd er besloten om de diensten vanuit die lokatie te staken. Helaas konden we vanaf die lokatie niet garanderen dat eenzelfde niveau gehaald zou worden als dat we gewend waren in het telecity 2 datacentum. Alle dedicated servers werden verplaats naar het telecity 2 datacentrum.

2008

2008 was het jaar van de grote veranderingen en de dilemma's. De aanhoudende files zorgde ervoor dat we niet ten alle tijden konden garanderen snel bij onze spullen te komen. In geval van calamiteiten toch een absolute eis. Een andere dilemma was dat we in al die jaren uiterst tevreden waren over de huidige lokatie, alleen de afstand en de eventuele files begonnen te zorgen voor enige twijfel. Na lang overwegen is de knoop doorgehakt en zijn alle spullen verplaatst naar het tele2 datacenter te Nijmegen. De afstand werd van pakweg 120 km verkort naar een kleine 10 a 12 km. Dit heeft ervoor gezorgt dat het algehele service niveau omhoog is gegaan.

2009

2009 staat in het teken van veel veranderingen binnen de structuur van Mijn-Sleutel. Intern zijn verschillende bedrijfs processen geoptimaliseerd. De administratie is stevig onder handen genomen, en de complete huisstijl is met de tijd mee gegaan. Met de terugblik op 2008 kunnen we met volle tevredenheid zeggen dat er na wat kleine start-up problemen in het datacenter te Nijmegen er absoluut geen moment spijt is dat we deze beslissing genomen hebben.

2009 gaat verder in het teken staan van de ipv6 implementatie en de (instap) dedicated servers.

2010

Q1 & Q2 Inmiddels is de testfase voor het implementeren van ipv6 op alle shared hosting diensten in volle gang. Helaas wordt deze ontwikkeling nauwelijks nog gedragen door de gebruikte control panelen plesk en directadmin. Maar wij zouden Mijn-Sleutel niet zijn als we daar geen gepaste oplossing voor zouden opstellen. Voor de servers die op kort termijn niet beschikken over ondersteuning vanuit de control panels voor ipv6 zullen we tijdelijk gebruik maken van een redundante ipv6 proxy. Hierbij is het complete nummer plan al opgesteld zodat straks heel eenvoudig omgeschakeld kan worden naar de betreffende servers zelf. Dit zal tezijnertijd enkel een verdeling zijn van de betreffende ipv6 adressen op de behorende servers zelf. Verder is er hard aan het domein registratie panel gewerkt om deze 100% ipv6 compatible te maken, dit is na een succesvolle testfase met een groot succes ge´mplementeerd.

In het tweede kwartaal van 2010 zijn er structuur en bedrijfsmatige wijzigingen geweest voor onze buitenlandse klanten. Deze zijn ondergebracht in een engelse limited (Mijn-Sleutel Internet Services & Products). Deze bewuste keus is tot stand gekomen om de betrouwbaarheid en Continu´teit in de toekomst te kunnen waarborgen. Waarbij er voldoende mogelijkheden zijn om de groei in de toekomst met beide armen te kunnen omarmen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Home Diensten   Mijn-sleutel
Nieuws Webhosting pakketten Hosted exchange Over ons
Over ons Reseller pakketten Sec. dns & fallback-mx Contact
Contact PRO! customer panel High availability Ondersteuning
  Dedicated servers Software op maat  
  Virtual dynamic servers Webdesign  
  Server housing    
 
 
Algemene voorwaarden | disclaimer | privacy policy

U verbindt over ipv4